1. Haberler
  2. Galatasaray
  3. Hata yaptım!

Hata yaptım!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’dan eli boş ayrılan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, yenilginin sorumluluğunu üstüne aldı. Özellikle ikinci yarıda kötü oynadıklarını söyleyen 49 yaşındaki çalıştırıcı, “80’den sonra yaptığımız hamleler rakibe daha fazla pozisyon vermemize neden oldu. Acele ettik, top kayıpları yaptık, kötü orta yaptık, kötü pas verdik, yanlış uzun toplar oynadık. 2 tane forvet varken, kenarlara inme şansımız varken, top bizdeyken, 2 forvetimize yan ortalarla top getirmemiz gerekirdi. Son bölümde de kopmalar oldu. Aslında elimizde olan bir karşılaşmayı kaybettik. Bunun üzüntüsünü yaşayacağız. Şimdi rakibimizin maçlarına bakacağız. Kafamızı kaldırıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HAKEME TEPKİ

Hakem Zorbay Küçük’ü eleştiren Okan Buruk, “İki tane kırmızı kart pozisyonu vardı. Birine VAR’dan uyarı gelmedi; Dubois’in ayağına basılması. Diğeri de Ahmet Oğuz’un Rashica’yı düşürmesi” dedi.

KIRMIZI İTİRAZI

15
. dakikadaki Galatasaray atağında Ahmet Oğuz, Leo Dubois’in bileğine sert bir müdahalede bulundu. Hakem sarı kartını gösterirken, Cimbom ‘kırmızı’ itirazında bulundu. Pozisyon için VAR’dan da uyarı gelmedi.

AZERBAYCAN’DA G.SARAY IZDIHAMI

Galatasaray’ın 26 Mart Pazar akşamı Qarabağ FK ile Azerbaycan’da oynayacağı hazırlık karşılaşmasının biletlerine büyük ilgi gösterildi. 19 saatte 42 bin 500 biletin satıldığı açıklandı. Hazırlık karşılaşmasının tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak.


İzmir Tempo sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hata yaptım!
Yorum Yap

444 SEO Reklam Yazılım Tasarım London Smartic Pro Agency Kurumsal SEO Hizmetleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!