1. Haberler
  2. Spor
  3. Jorge Jesus’tan Portekiz’e büyük hediye! Dünya Kupası’ndaki performansıyla ağızları açık bırakan Gonçalo Ramos’un kariyerine büyük dokunuş! Gonçalo Ramos kimdir?

Jorge Jesus’tan Portekiz’e büyük hediye! Dünya Kupası’ndaki performansıyla ağızları açık bırakan Gonçalo Ramos’un kariyerine büyük dokunuş! Gonçalo Ramos kimdir?

jorge-jesus’tan-portekiz’e-buyuk-hediye!-dunya-kupasi’ndaki-performansiyla-agizlari-acik-birakan-goncalo-ramos’un-kariyerine-buyuk-dokunus!-goncalo-ramos-kimdir?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FIFA Dünya Kupası’nda son 16 turu etabı Portekiz – İsviçre maçıyla tamamlandı. Portekiz, müsabakadan 6-1’lik galibiyetle ayrıldı ve çeyrek finale kendisini atan son takım oldu. Teknik direktör Fernando Santos liderliğindeki Portekiz, çeyrek finalde Fas ile eşleşti. İsviçre ile oynanan karşılaşmaya ise Cristiano Ronaldo’nun yerine ilk 11’de sahaya çıkan Gonçalo Ramos damgasını vurdu.

MYNET – DETAY HABER

GONÇALO RAMOS’UN KARİYERİNE JESUS DOKUNUŞU

HAT-TRICK YAPTI, BİR DE ASİST EKLEDİ

Müsabakanın 17, 51 ve 67. dakikalarında ağları sarsarak hat-trick yapan Gonçalo Ramos, Guerreiro’nun golünde ise ‘Al da at’ diyen isim olmuştu.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

İsviçre’ye karşı tarihi bir performans sergileyen ve milli takım kariyerinde ilk kez bir maçta 3 gol atma sevinci yaşayan Gonçalo Ramos, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

JORGE JESUS DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Futbolseverler; oyuncu ile ilgili övgü dolu yorumlarda bulunurken, Gonçalo Ramos’un kariyerindeki Jorge Jesus detayı dikkat çekti.

GONÇALO RAMOS’U PARLATMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Benfica’yı çalıştıran ve 28 Aralık’ta görevinden ayrılan Jorge Jesus, Portekiz ekibindeki son döneminde Gonçalo Ramos’u parlatmıştı.

HENÜZ 19 YAŞINDA 12 RESMİ MAÇA ÇIKTI

Şu anda Fenerbahçe’yi çalıştıran tecrübeli teknik adam, 2020/21 sezonunda Gonçalo henüz 19 yaşındayken 12 resmi maçta oyuncusunu sahaya sürmüş ve 4 gollük bir katkı almıştı.


İzmir Tempo sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jorge Jesus’tan Portekiz’e büyük hediye! Dünya Kupası’ndaki performansıyla ağızları açık bırakan Gonçalo Ramos’un kariyerine büyük dokunuş! Gonçalo Ramos kimdir?
Yorum Yap

444 SEO Reklam Yazılım Tasarım London Smartic Pro Agency Kurumsal SEO Hizmetleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!