1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ölen askerin ailesinden Alec Baldwin’e 25 milyon dolarlık dava

Ölen askerin ailesinden Alec Baldwin’e 25 milyon dolarlık dava

olen-askerin-ailesinden-alec-baldwin’e-25-milyon-dolarlik-dava
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alec Baldwin’in sette kazayla görüntü yönetmenini silahla ölürmesi sonucu açılan davalara bir yenisi daha eklendi. Sette yaşanan olay sonrası kariyerine devam etme kararı alan Baldwin, ABD ordusundan bir askerin ailesiyle davalık oldu. Baldwin’e 25 milyon dolarlık dava açıldı.

ABD ordusunun Afganistan’dan çekilmesi sırasında öldürülen bir askerin ailesi Alec Baldwin’e 25 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

Baldwin, bir intihar bombacısı tarafından öldürülen 13 denizciden biri olan Deniz Piyadesi Onbaşı Rylee J. McCollum’un kız kardeşlerinden biri olan Roice’u Instagram’da buldu ve ona dul eşi Jiennah ve yeni doğan bebeği için 5 bin dolarlık bir çek gönderdi.

6 Ocak 2021’de Trump destekçilerinin Kongre önünde toplandığı fotoğrafların arasında Baldwin’in yardım ettiği ailenin kareleri ortaya çıktı. Bunun üzerine

ölen askerin kız kardeşlerinden biri olan ve Balwin’in para gönderdiği kişi de olan Roice McCollum’u fotoğrafta gören yıldız oyuncu kadınla sosyal medyada tartışma yaşadı.

Baldwin paylaşılan fotoğrafın altına “Afganistan’dan ayrılırken öldürülen kardeşinizin içine para gönderdiğim kadın siz misiniz?” yazdı. Ailenin iddiasına göre bununla da yetinmeyen Baldwin kadına mesaj da attı. Baldwin kadına “Rahmetli kardeşiniz için, onun bu ülkeye hizmetine olan saygımdan size yardım gönderdiğimde, sizin isyancı olduğunuzu bilmiyordum” diye yazdı.

Davada yer alan iddialara göre bu yazışmalar sonrası dakikalar sonra Baldwin’in hayranları Roice’a ‘düşmanca, saldırgan, nefret dolu mesajlar’ attı.

Aile üyeleri jüri tarafından yargılanma talebinde bulunarak mahremiyetin ihlali, iftira ihmali ve kasıtlı duygusal sıkıntıya neden oldukları iddiasıyla en az 25 milyon dolar tazminat talebinde bulundu.

  • Etiketler :
  • Haberler –
  • Yaşam
  • Magazin
  • Televizyon
  • N-Life
  • N-Life Magazin


İzmir Tempo sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ölen askerin ailesinden Alec Baldwin’e 25 milyon dolarlık dava
Yorum Yap

444 SEO Reklam Yazılım Tasarım London Smartic Pro Agency Kurumsal SEO Hizmetleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!