1. Haberler
  2. Galatasaray
  3. Burak Elmas sürprizi!

Burak Elmas sürprizi!

burak-elmas-surprizi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da gözler yarına çevrildi. Kulüp üyesi Fırat Develioğlu’nun açtığı Genel Kurul’un iptali dava dilekçesini inceleyen 10. Asliye Hukuk Mahkemesi tedbir kararı koymuş, G.Saray Kulübü de buna itiraz etmişti. Başkan adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu da davaya fer’i müdahil (davada taraf değil, taraf yardımcısı) olurken yarın saat 11.00’de itiraz Çağlayan’da görüşülecek. Yürütmeyi durdurma kararı çıkmazsa, 30 Nisan’da seçim olmayacak.

ÖNÜNDE HİÇBİR ENGEL KALMAYACAK!

Bu durumda mahkeme süreci devam edecek. Mali Genel Kongre iptal edilirse, Burak Elmas’ın ibra edilmemesi ortadan kalkacak. Elmas’ın istifa ederek yeni bir seçim tarihi açıklayacağı ve tarihin de mayıs ya da haziran ayı olacağı öğrenildi. Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu dışında yeni adaylar sürece dahil olabilecek. Önünde engel kalmayan başkan Elmas’ın da daha güçlü bir yönetimle aday olacağı ileri sürülüyor.

ANAYASAL HAKKIMI KULLANDIM

Galatasaray’ın olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının tedbiren durdurulması için dava açan Fırat Develioğlu, kararla ilgili şunları söyledi: “Galatasaray Lisesi mezunuyum. Galatasaray bu şekilde yönetildiği sürece kaçınılmaz bir şekilde kaosların içine çekilecektir. Buna ‘dur’ demek için bir taraftar olarak, birey olarak anayasal hakkımı kullandım. Tepkiler elbet olacaktır ama taraftarımız beni anlayacaktır. İnşallah kulübümüz hakkında hayırlı olur.”


İzmir Tempo sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Burak Elmas sürprizi!
Yorum Yap

444 SEO Reklam Yazılım Tasarım London Smartic Pro Agency Kurumsal SEO Hizmetleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!