1. Haberler
  2. Spor
  3. Son dakika: Fatih Terim’e büyük tepki var! ”Galatasaray’ı bırakırım!”

Son dakika: Fatih Terim’e büyük tepki var! ”Galatasaray’ı bırakırım!”

son-dakika:-fatih-terim’e-buyuk-tepki-var!-”galatasaray’i-birakirim!”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray saha içinde olduğu gibi saha dışında da gündemi belirlemeye devam ediyor. Sadece başkanın değil, teknik direktörün kimin olacağı bile net değilken kulislerde Fatih Terim isminin geçmesi efsane isim Tanju Çolak’ı bir hayli kızdırdı. Haber Global’de konuşan Tanju Çolak’ın söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.

TANJU ÇOLAK’IN AÇIKLAMALARI…

“BENCE TFF BAŞKANI RIDVAN DİLMEN OLMALI”

“Bence TFF Başkanı Rıdvan Dilmen olmalı. Son 3-4 senedir, futbola yön veren, istediğini oraya koyan, istediğini alan bir kardeşimizdir Rıdvan. Ha gölge başkan, ha içeride… Bence içeride olması daha doğru olur. Futbolu bilen biri. Geçmişe baktığımızda federasyon başkanı olmuş hiçbir futbolcu yok. Rıdvan olursa, bir ilki başarır.”

“FENERBAHÇE’DE ALDIĞIM PARAYI ÇOK GÖRDÜLER”

“Kabullenemedim. Aldığım parayı çok gördüler. Ama ben bir anda gelmedim. Galatasaray’dan geliyorum. Galatasaray’dan geldiğim için de Fenerbahçe bana güzel rakam teklif etti. Kulüp içindeki futbolcular ayağa kalktılar. Forma dalaşı oldu. Mutlu oldum mu, çok değil.”

“AMACIM AYNI ZARARI ONA VERMEK”

“Galatasaray’dan gitmişim. Ya 4 ya da 5. hafta. Gol atmam lazım, atamıyorum. Antrenmanda arkadaşın biri tabanını bana geçirdi. Benim kaval kemiğim soyuldu. 10 dk dışarıda buz yaptım. Gelip, hiçbir şey demedi. 10 dk sonra ben de kalktım o arkadaşın etrafında dolaşıyorum. Amacım aynı zararı ona vermek. 10. dk sonunda arkadan ona tekmeyi indirdim.”

“FATİH TERİM İLE ARAM ÇOK İYİ DEĞİL”

“Fatih Terim ile aram çok iyi değil. Ben teknik direktörlük sertifikamı aldım, Terim’e mektup yazdım. Ret geldi. Bir ay yanında staj yapayım dedim, kabul etmedi. Baktım beni istemiyor, Ünal Karaman Ümit Milli’ye geçti ben de rahmetli Cemal Aydın’ı aradım ve bir hafta içinde takımın hocası oldum.”

“BU SEVGİ, FATİH HOCA’YI RAHATSIZ EDER”

“Gündüz Tekin Onay ile camiinin yanından geçiyoruz, herkes beni selamlıyor. Şaşırıyor, Gündüz ağabey. Otobüs geldi yanımızda durdu, kralım dedi, yollar sana açık. Biz hocamla geçtik bankaya geldik. 3 dakikada çözdüm. ‘Oğlum bu nasıl bir sevgi? Oğlum, senin buradaki ömrün en fazla 2 ay. Bu sevgi, Fatih Hoca’yı rahatsız eder’ dedi.”


İzmir Tempo sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son dakika: Fatih Terim’e büyük tepki var! ”Galatasaray’ı bırakırım!”
Yorum Yap

444 SEO Reklam Yazılım Tasarım London Smartic Pro Agency Kurumsal SEO Hizmetleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!