1. Haberler
  2. Galatasaray
  3. Son dakika: Galatasaray Başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk’ten açıklama! “Kazanan G.Saray olsun”

Son dakika: Galatasaray Başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk’ten açıklama! “Kazanan G.Saray olsun”

son-dakika:-galatasaray-baskan-adaylari esref-hamamcioglu-ve-metin-ozturk’ten-aciklama!-“kazanan-g.saray-olsun”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın nisan ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk açıklamalarda bulundu.

EŞREF HAMAMCIOĞLU: ÇOK ENGEBELİ BİR YOLA GİRMEK ÜZEREYİZ

Galatasaray’ın kendi içerisindeki çekişmeler dolayısıyla zayıf düşündüğünü belirten Hamamcıoğlu, “Çok engebeli bir yola girmek üzereyiz. Burak Elmas’a ve kurullarında görev alan arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Gerçekten bu işe zaman ayırmanız gerektiriyor. Her türlü eleştiriye rağmen bu sorumluluğu alan herkes bir teşekkürü hak eder. Kendimi anlatmayacağım. Kendimi bildim bileli bu camiada çeşitli görevler aldım. Divan başkanlığı ve divan başkanlığı yardımcılığı yaptım. Bu süre içinde ve önceki yıllarda tecrübe edindim, deneyim biriktirdim, gözlemler yapma fırsatı buldum.

Bunların sonunda da bugün camiamızın içinde bulunduğu temel sorunları tespit etme fırsatına eriştim. Bunların bir kısmını son genel kurulda bahsettim. Eksiklerimiz; tutarlılık, samimiyet, şeffaflık, kurumsal hafıza, hesap verilebilirlik, itibar yönetimi ve marka değeri… En büyük eksiliğimiz bunlardır. Bu eksikliklerden dolayı da kulübümüz içine düştüğümüz durumdadır. Akılcılık, gerçekçilik ve fedakarlığın olmadığı stratejik yaklaşım eksikliği vardır. Günlük popülist yaklaşımlarla, tabiri caizse tribünlere oynayarak, pembe rüyalar vaat ederek, gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatlerde bulunarak kulübümüzün bir yere gideceği yok. Bunu son senelerde yaşıyoruz.

Artık Galatasaray’da bu gerçeklerin farkına varıp, ayaklarımızı yere basma zamanımız geldi de geçiyor. Pembe tablolar maalesef bizi pembe hayallere götürüyor. Beklentilerimiz çok artıyor. Beklentiler artınca üyeler arasında ilişkiler sertleşiyor. Kişisel yaralamalara kadar gidiyor. Sosyal medyanın da etkisiyle bir linç kültürü başladı. İnsanları sevmeyebilirsiniz ama saymak zorundasınız. Yaptıklarını eleştirebilirsiniz ama hakaret ve küfür etme şansımız yoktur. Maalesef son genel kurulda da yaşadık. Galatasaray’ın en büyük zenginliklerinin farklılıklar olduğunu unutmuş görünüyoruz. Farklı oy kullananlar cep telefonuyla çekilerek sosyal medyada linç edildiler. Bu bize yakışmaz.


İzmir Tempo sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son dakika: Galatasaray Başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk’ten açıklama! “Kazanan G.Saray olsun”
Yorum Yap

444 SEO Reklam Yazılım Tasarım London Smartic Pro Agency Kurumsal SEO Hizmetleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!