1. Haberler
  2. Galatasaray
  3. Son dakika haberi: Derbi sonrası Kerem için bomba sözler! “Derbi öncesi Burak Elmas…”

Son dakika haberi: Derbi sonrası Kerem için bomba sözler! “Derbi öncesi Burak Elmas…”

son-dakika-haberi:-derbi-sonrasi-kerem-icin-bomba-sozler!-“derbi-oncesi-burak-elmas…”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖMER ÜRÜNDÜL: Barcelona beraberliği ve üstüne derbi galibiyeti Torrent’i rahatlattı. Önder Karavelli ise elindeki imkanlarla bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bu maçta kadro tercihinden ağır eleştiriler aldı. Ancak unutmamak gerekir ki Batshuayi bitik, Larin’in kafası başka yerlerde ve formsuz. Josef de Souza’nın doktor raporu da ‘En fazla 45 dakika oynayabilir’ diyor. Şöyle yorumlar var; “Beşiktaş ikinci yarı değişikliklerden sonra gerçek kimliğine büründü.’ Ama bunun 1 numaralı nedeni G.Saray’ın yorulup oyundan düşmesiydi.

GÜRCAN BİLGİÇ: İkisi de daha iyisini yapmak için göreve geldiler. Önder hoca kendini ayırdı, sürecin geçici olduğunun altını çizdi. Yine de ne yapacağına bakılacaktır. Buradaki önemli nokta sonuçlar değil. Takımı nasıl hazırladıkları, istediklerini nasıl yansıttıkları. Bir hafta önce Başakşehir’e nefes aldırmayan takımı da Karaveli yönetiyordu. Torrent’in oyuncuların saygısını kazandığını gördük. Terim’den sonra zor bir süreci bitirdi. Barcelona’yı elerlerse planlarının önündeki tüm engeller kalkar.

“TERİM’İN KALKTIĞI KOLTUĞA OTURMAK ZORDUR”

FATİH DOĞAN: Terim’in kalktığı koltuğa oturmak zordur. Torrrent bu sürede çok darbe aldı. Ama son Rize maçıyla başlayan bir yükseliş endeksi var. Büyük kredi topladı ama henüz güven köprüsünü geçtiğini düşünmüyorum. Karaveli ise tam tersi iyi başladı ama kredisini tüketiyor. Çünkü sonuçlar felsefesini desteklemedi. Sezon sonunda Beşiktaş’ın başında kalacağını düşünmüyorum.

LEVENT TÜZEMEN: Torrent’in hâlâ sınıfı geçtiğini düşünmüyorum. Maç sonu Kerem’i omuzlara alması ‘Beni kurtardın çocuk’ anlamındaydı. Bu aşırı sevgi gösterisi diğer oyuncularda rahatsızlık yaratabilir. Üstelik Barcelona maçında Torrent ile Kerem taktik konusunda anlaşmazlık yaşamıştı. Bu omza alma olayı teknik adamın oyuncusuna biat ettiğini gösteriyor. Beşiktaş’ta bu kadar çok sözleşmesi bitecek oyuncuyu yönetmek kolay değil. Önder hocanın Başakşenir maçında yapmadığı, G.Saray maçında yaptığı değişiklikler hocalığını sorgulatır hale geldi.

“MAÇLARI VAR YÖNETTİ!”

SORU: MHK operasyonu sonrası hakemleri nasıl buldunuz?

LEVENT TÜZEMEN: Hakem dünyasındaki kaos bence bitmedi. Birçok maçı VAR yönetti, hakemler hatalı kararlardan sonra çok fazla oyuncuların baskısına uğradı, çoğu da kart göstermekte cesaretli olamadı. Allah’tan Trabzonspor, şampiyonluğunu garantilemiş görünüyor. Eğer zirve nefes nefese sürseydi bu genç hakemlerle lig yangın yerine dönerdi.

ALİ GÜLTİKEN: Yalnızca hakemler üzerinden konuşma alışkanlığını bir kenara bırakmadığımız sürece sorun devam edecektir. Hakemler kadar başkanların, yöneticilerin, teknik adamların, futbolcuların, TFF’nin ve MHK’nin de sorumlulukları eşit aldığı ve hesap verilebilir bir sistem oluşturabilirsek o zaman hakemler konusunda daha objektif konuşabiliriz.

“DEĞİŞİM OLACAKSA DA SANCILI OLACAK”

FATİH DOĞAN: Geçen haftalara göre daha dikkatli ve iyiydiler. Ama bir haftada çözülmesini beklemiyorum zaten. Ancak derbideki VAR öncelikli hakem performansını beğenmedim. Değişim olacaksa da sancılı olacak.


İzmir Tempo sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son dakika haberi: Derbi sonrası Kerem için bomba sözler! “Derbi öncesi Burak Elmas…”
Yorum Yap

444 SEO Reklam Yazılım Tasarım London Smartic Pro Agency Kurumsal SEO Hizmetleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!